Trainingen en workshops

Wij geven doelgerichte, praktisch toepasbare trainingen en workshops op maat. Deze zijn zo goed mogelijk afgestemd op de huidige en toekomstige ontwikkelbehoeften van de organisatie en haar mensen. Wij vinden het daarom essentieel om samen met u vooraf een goed beeld te krijgen van de concrete vraagstelling en specifieke context van de organisatie.

Ondersteunen van ontwikkeltraject

Vaak gebruiken wij onze trainingen en workshops in combinatie met of ter ondersteuning van ontwikkelprogramma’s of veranderprogramma’s. De groepsgrootte kan variëren van 8 – 15 deelnemers tot grote(re) groepen, bijvoorbeeld bij Large Scale Interventions (LSI).

In-company en open trainingen

Wij bieden ook in-company of open trainingen aan. De standaard groepsgrootte is doorgaans tussen de 8 – 15 deelnemers. Maar in specifieke gevallen zijn ook grotere groepen in overleg mogelijk.

Optimale dienstverlening

Wij bieden trainingen aan die duidelijke waarde toevoegen voor de organisatie en haar mensen. Indien gewenst werken wij samen met professionele partners om u de optimale dienstverlening aan te kunnen bieden.

Onze trainingen en workshops

  • Meten en veranderen van organisatiecultuur
  • Effectief veranderen
  • Leiderschapsontwikkeling
  • Strategische Personeelsplanning (SPP)
  • Beoordelen en belonen
  • Effectief verzuimmanagement
Workshop Knowing My Talents

Neem vrijblijvend contact met ons op

    Nieuwsgierig? Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte.