Mijn missie

Mijn missie is om ondernemers en organisaties succesvoller te maken door onder meer:

  • samen de strategische koers scherper te krijgen
  • medewerkers, teams, management inzicht te geven in hun kracht en potentiële ontwikkeling
  • beweging te creëren in de strategische richting die leidt tot duurzaam succes!

Mijn visie

Ik wil HET verschil maken voor organisaties (ondernemers, management, teams, HR, medewerkers) door bij te dragen aan gerichte, effectieve en duurzame groei en ontwikkeling. Ik maak hierbij gebruik van krachtige (online) tools en lever kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

Mijn filosofie

Vertrouwen, flexibiliteit en vernieuwing zijn belangrijke elementen voor het bereiken van duurzaam succes. Ik geloof sterk in de kracht van mensen wanneer er een beroep wordt gedaan op hun kwaliteiten en zij het vertrouwen en de ruimte krijgen om te excelleren: “het optimaal benutten van onbenutte talenten”.

Veel organisaties zitten vast in traditionele patronen en zijn vaak korte termijn- en resultaatgericht.  Niet onbelangrijk, maar wel een beperkend perspectief. Vaak wordt met goede intenties een verandertraject ingezet, maar dit verliest snel aan kracht door tegenwind en de neiging van (het gedrag en cultuur binnen) de organisatie om zich te herstellen en weer naar de originele staat terug te keren. Hoe weerbarstig kan een cultuur soms niet zijn? Ik houd mensen binnen de organisatie een spiegel voor die aanzet tot beweging en individuele- en organisatieontwikkeling en soms leidt tot noodzakelijke (disruptieve) interventies. Uiteraard gebeurt dit in nauwe samenwerking met de organisatie.

Neem contact met mij op